INFORMATIE

Waar is de cursus?

Workshops bij Direct theorie worden op aangewezen locaties in de steden Antwerpen, Sint-niklaas, Brussel & Aalst verzorgd. In samenwerking met lokale bedrijven verzorgen wij de lessen in aanwezigheid van goed opgeleide docenten.

Hoe laat begint de cursus ?

De theorie cursus begint eigenlijk al vanaf het moment dat jij besluit om voor jou rijbewijs B te gaan. Jij wordt om 07:30 verwacht, de cursus start om 08:00 en eindigt in de middag. Wij adviseren iedereen om voorwerk te verrichten , zoals het bestuderen van verkeersborden en verkeersregels, natuurlijk krijg jij dat bij ons uitgebreid en professioneel uitgelegd. Onze cursussen zijn examengericht, hoe meer huiswerk jij maakt, hoe beter jij een situatie kan inschatten.

Slaag ik gegarandeerd ?

Iedereen heeft uiteraard 100% slaagkans, maar daar ligt niet onze focus. Wij concentreren ons op onze doel. Evoor zorgen dat jij je examen behaald is ons werk, jouw succes is onze missie. Bij ons vergroot je simpelweg de kans om succesvol je examen af te ronden. Door onze professionele en doelgerichte methode word jij volledig voorbereid op jouw examen. Onze workshops zijn zodanig ingericht dat wij ervan overtuigd zijn dat jij slaagt. Wij begeleiden jou stapsgewijs door het proces zodat jij alles goed begrijpt. In dit proces is het belangrijk dat jij natuurlijk ook inzet toont. Bewust zijn van jou zelfvertrouwen en verkeersveiligheid staan hierbij centraal. Ons vertrouwen is dat wij in staat zijn om jou maximaal voor te bereiden zodat jij succesvol examen aflegt en veilig deelneemt aan het verkeer.

Wat is jullie slagingspercentage ?

Uiteraard houden wij onze slagingspercentage bij doormiddel van een zelf bijgehouden bestand. Hierin komt duidelijk naar voren dat 70-80% van onze leerlingen in staat zijn om al voor de eerste keer hun examen succesvol af te ronden na een cursus van Direct theorie

Wie reserveert bij het examencentrum ?

Samen in overleg met jou kunnen wij een examen reserveren bij het examencentrum. Hou hierbij rekening met de tijd dat jij een cursus volgt bij Direct theorie, dat betekend dat jij in de ochtend de cursus volgt en in de middag of namiddag het examen aflegt. Kan jij wel een cursus volgen maar wil jij op een andere dag het examen afleggen, ook dat kunnen wij samen bewerkstelligen.

Mocht je al zelf een examen gereserveerd te hebben, dan kan je alsnog een workshop bij ons volgen.

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen ?

De kosten voor een cursus bij Direct theorie bedraagt € 125,-. Bekijk onze promotie prijzen zodat jij dubbel kan profiteren. Daarnaast bieden wij een geld terug garantie bij een score van 50/50 en een leuke verrassing. Wij motiveren iedereen om 50/50 te halen, dit maakt ons werk compleet. Samen kunnen wij dan een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid.

De betalingen kunnen betaalt worden per bankcontact en contant. Let wel op! Bij het examencentrum kunt jij alleen per bankcontact betalen (€ 18,-).

Is mijn inschrijving definitief?

De aanmeldingen bij Direct theorie zijn niet definitief, er kan natuurlijk altijd iets voorkomen waardoor jij niet in staat bent om op de desbetreffende dag aanwezig te zijn. Twee werkdagen van te voren afmelden, zodat wij rekening kunnen houden met de bezettingsgraad.